Vår nya blogg

Välkommen till vår nya blogg med den ödmjuka titeln The World According to Us!

Vi är min goda vän Linda och jag själv Lill, två medelåldriga personer, som häromnatten - efter något litet vin - insåg att vi måste ha en allmän blogg att svamla på. I dagsläget har vi en gemensam blogg om vårt fårföretag http://lillalamm.blogg.se och Linda har en om sitt Fik & Butik http://fikochbutik.blogg.se. Bägge är ju rätt nischade, därav denna tredje.

Då häromnatten hade vi i alla fall vett att inte publicera något trams, men för säkerhets skull skrev vi ner några stödord och sparade, så att vi skulle komma ihåg våra briljanta tankar. Här är orden:

Christer Björkman

Skål på det

Information

Ja, tror nu någon att vi vet vad vi menade med detta, så är ni välkomna med en kommentar... Som rubrik satte vi Husguru. (I och för sig en bra blandning av husgud, husdjur och guru.)

Namnet på bloggen kommer ju av The World According to Garp, John Irvings bok från 1976. Och själva bloggen kommer nog att handla om ... allt från Dalai Lama till biodlingens vedermödor. Barn, böcker, djur, människor, mat, nervsammanbrott, trädgård, bilar och gamla hus kommer säkert att beröras. Och kanske något om midsommarfirande...
Det är ju i alla fall midsommarafton idag. Och det är ju the world according to us, trots allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0